KitchenAid KOTSPB 60600 Instrucciones de uso Pagina 28

  • Descarga
  • Añadir a mis manuales
  • Imprimir
  • Pagina
    / 36
  • Tabla de contenidos
  • MARCADORES
  • Valorado. / 5. Basado en revisión del cliente
Vista de pagina 27
28
Taula de cocció
Recepta Funció Prees-
calfa-
ment
Prestatge
(des de
baix)
Temperatura
(°C)
Temps
(min)
Accessoris
Pastissos amb llevat
2-3 160-180 30-90
motlle de pastissos a la
reixeta
- 1-4 160-180 30-90
Prestatge 4: motlle de
pastissos a la reixeta
Prestatge 1: motlle de
pastissos a la reixeta
Pastissos farcits
(pastís de formatge,
strudel, pastís de
poma)
- 3 160-200 35-90
Safata de degoteig / safata
d’enfornar o
reixeta + motlle de pastissos
- 1-4 160-200 40 - 90
Prestatge 4: motlle de
pastissos a la reixeta
Prestatge 1: motlle de
pastissos a la reixeta
Galetes/Cassoletes
3 170-180 20-45
Safata de degoteig/safata
d’enfornar
- 1-4 150-170 20-45
Prestatge 4: safata d’enfornar
Prestatge 1: safata de
degoteig
- 1-3-5 150-170 20-45
Prestatge 5: safata de forn
sobre la reixeta / safata
d’enfornar
Prestatge 3: safata d’enfornar
Prestatge 1: safata de
degoteig
Lioneses
- 3 180-200 30-40
Safata de degoteig/safata
d’enfornar
- 1-4 180-190 35-45
Prestatge 4: safata de forn
sobre la reixeta / safata
d’enfornar
Prestatge 1: safata de
degoteig
- 1-3-5 180-190 35-45
Prestatge 5: safata de forn
sobre la reixeta / safata
d’enfornar
Prestatge 3: safata d’enfornar
Prestatge 1: safata de
degoteig
Merengues
- 3 90 110-150
Safata de degoteig/safata
d’enfornar
- 1-4 90 140 - 160
Prestatge 4: safata d’enfornar
sobre la reixeta
Prestatge 1: safata de
degoteig/safata d’enfornar
- 1-3-5 90 140 - 160
Prestatge 5: safata de forn
sobre la reixeta / safata
d’enfornar
Prestatge 3: safata d’enfornar
Prestatge 1: safata de
degoteig
Vista de pagina 27
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Comentarios a estos manuales

Sin comentarios