KitchenAid KOTSPB 60600 Instrucciones de uso Pagina 31

  • Descarga
  • Añadir a mis manuales
  • Imprimir
  • Pagina
    / 36
  • Tabla de contenidos
  • MARCADORES
  • Valorado. / 5. Basado en revisión del cliente
Vista de pagina 30
31
Taula de cocció
Recepta Funció Prees-
calfa-
ment
Prestatge
(des de
baix)
Temperatura
(°C)
Temps
(min)
Accessoris
Lasanya i carn
- 1-4 200 50-100*
Prestatge 4: safata d’enfornar
sobre la reixeta
Prestatge 1: safata de
degoteig o safata d’enfornar
sobre la reixeta
Carn amb patates
- 1-4 200 45-100*
Prestatge 4: safata d’enfornar
sobre la reixeta
Prestatge 1: safata de
degoteig o safata d’enfornar
sobre la reixeta
Peix amb verdures
- 1-4 180 30-50*
Prestatge 4: safata d’enfornar
sobre la reixeta
Prestatge 1: safata de
degoteig o safata d’enfornar
sobre la reixeta
Àpat complet:
Pastís (Prestatge 5) /
Lasanya
(Prestatge 3) /
Carn (Prestatge 1)
- 1 - 3 - 5 190 40 - 120*
Prestatge 5: safata d’enfornar
sobre la reixeta
Prestatge 3: safata d’enfornar
sobre la reixeta
Prestatge 1: safata de
degoteig o safata d’enfornar
sobre la reixeta
Salsitxes/Broquetes/
Costelles/
Hamburgueses
- 3 - 5 Mitjà-Alt 30 - 45
Prestatge 5: graella (canvieu
nivells una vegada s'hagi
enrossit al vostre gust)
Prestatge 3: graella (canvieu
nivells una vegada s'hagi
enrossit al vostre gust)
Prestatge 1: safata de
degoteig amb aigua
Rostits farcits
- 3 200 80-120*
Safata de degoteig o safata
d’enfornar sobre la reixeta
Peces de carn
(conill, pollastre, xai)
- 3 200 50-100*
Safata de degoteig o safata
d’enfornar sobre la reixeta
* El temps de cocció és només indicatiu i fa referència al cicle de cocció complet. Retireu els aliments a
diferents moments, segons els vostres gustos personals.
Vista de pagina 30
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Comentarios a estos manuales

Sin comentarios