KitchenAid KOHCP 60601 Instrucciones de uso Pagina 18

  • Descarga
  • Añadir a mis manuales
  • Imprimir
  • Pagina
    / 32
  • Tabla de contenidos
  • MARCADORES
  • Valorado. / 5. Basado en revisión del cliente
Vista de pagina 17
18
Instruccions d'ús del forn
Per retardar l'hora de finalització de la cocció, i per tant també l'hora d'inici de la cocció, seguiu aquest
procediment:
1. Gireu el regulador de navegació fins que arribeu a l'hora de finalització de la cocció desitjada (per
exemple, 16:00)
2. Confirmeu el valor seleccionat prement el botó
: els dos punts de la finalització de l'hora de
cocció parpellegen, indicant que l'ajustament s'ha fet correctament.
3. El forn retarda de manera automàtica l'inici de la cocció per tal d'acabar-la a l'hora fixada.
No obstant això, els valors definits (temperatura, ajustament del gratinador, temps de cocció)
poden canviar-se en qualsevol moment prement el botó
per tornar enrere, seguit del
regulador de navegació per canviar els valors i del botó
per confirmar-los.
TEMPORITZADOR
Aquesta funció només es pot fer servir amb el forn apagat i resulta útil, per exemple, per controlar el
temps de cocció de la pasta.
El temps màxim que es pot programar és de 23 hores i 59 minuts.
1. Gireu el regulador de funcions a zero i gireu el regulador de navegació per mostrar el temps desitjat.
2. Premeu el botó
per iniciar el compte enrere. Un cop transcorregut el temps establert, a la
pantalla apareixerà «END» i sonarà un senyal acústic. Per anular el so del senyal acústic, premeu el
botó
(l'hora del dia apareix a la pantalla).
SELECCIÓ DE FUNCIONS ESPECIALS
Gireu el regulador de funcions fins a l'indicador de «DEFROST» per accedir a un submenú que conté set
funcions especials. Per veure-les, seleccionar-les i posar-les en marxa, seguiu aquest procediment:
DEFRO
WARM
RISIN
1. Gireu el regulador de funcions fins a l'indicador de «DEFROST» amb el símbol corresponent a aquesta
funció.
2. Gireu el regulador de navegació per desplaçar-vos per la llista de funcions: DEFROSTING
(DESCONGELAR), WARM KEEPING (MANTENIR CALENT), YOGURT (IOGURT), RISING (FERMENTAR
MASSES), MEAT SLOW COOKING (COCCIÓ LENTA DE CARN), FISH SLOW COOKING (COCCIÓ LENTA DE
PEIX), ECO FORCED AIR (ECO VENTILACIÓ FORÇADA).
3. Premeu el botó
per confirmar.
Vista de pagina 17
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 31 32

Comentarios a estos manuales

Sin comentarios